Balsam de buze Everon cu efect calmant si protectie SPF 4, 4.8gr

20,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Expusă constant la frig, vânt și lumina soarelui, pielea delicată a buzelor este foarte sensibilă. Îngrijirea buzelor Everon de la Weleda calmează și îngrijește - fără a lăsa o peliculă pe piele, deoarece este lipsită de materii prime pe bază de ulei mineral.

Cu unt de shea, candelilla și ceară de trandafir, protejează buzele delicate și are protecție solară naturală (SPF 4) fără filtre UV sintetice.

Everon protejează în mod fiabil împotriva influențelor mediului, previne buzele crăpate și arzătoare și oferă o strălucire catifelată și moale.

 

Aplicație:

Aplicați pe buze de mai multe ori pe zi, după cum este necesar. Îngrijirea buzelor Everon este potrivită și ca bază pentru rujurile colorate - astfel încât buzele tale să fie întotdeauna optim îngrijite și protejate.

 

Componente:

Ulei de jojoba, ceara de albine, unt de shea, ceara candelilla, ceara de trandafir, ceara carnauba, extract de vanilie si trandafir.

 

Ingrediente active:

Ceară de jojoba, lichid, unt de shea, ceară, albită, ceară de candelilla, ceară de flori de trandafir de Damasc, ceară de carnauba, extract de vanilie, extract de rădăcină de marshmallow, extract de flori de trandafir de damasc

 

Componente:

Ulei de jojoba , ceara de albine , unt de shea , ceara candelilla , ceara de trandafir , ceara carnauba , extract de vanilie , extract de trandafir , amestec de uleiuri esentiale naturale*

 

Ingrediente:

Ulei de semințe de Simmondsia Chinensis (Jojoba), ceară de albine (Cera Alba), unt de Butyrospermum Parkii (Shea), ceară de Euphorbia Cerifera (Candelilla), ceară de flori Rosa Damascena, ceară de Copernicia Cerifera (Carnauba), extract de vanilie planifolia, extract de fructe de Rosa Damascena, extract de fructe de Rosa Damascena *, Alcool benzilic*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*

*din uleiuri esentiale naturale

Detalii

Categorii
Brand