Balsam de corp Linola, protejeaza pielea impotriva iritatiilor, 50ml

41,41 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Balsam de protectie Linola Film protector Crema pentru rani pentru a proteja pielea iritata / protectie impotriva umezelii si frecarii

Beneficii:

  • Reduce durerea pe toate zonele pielii care sunt frecvent expuse la frecare
  • Formeaza o pelicula protectoare respirabila pe pielea iritata sau usor inflamata
  • Protectie impotriva umezelii si frecarii
  • Contracareaza iritatia pielii
  • Potrivite in special pentru toate zonele de piele care sunt adesea expuse la frecare: de exemplu, in zona intima, pe fese, pe interiorul coapselor, sub brate sau pe piept
  • Vegan si fara silicon, parabeni, uleiuri minerale si microplastice

Pielea dureroasa si iritata poate aparea oriunde imbracamintea se freaca, pielea se freaca una de alta sau transpiratia sau urina se aduna in pliurile pielii. Acest lucru se poate intampla deosebit de usor in zona intima sensibila, dar si sub brate, in zona pieptului sau intre coapse si astfel restrang starea de bine si libertatea de miscare.

Balsamul de protectie Linola respirabil a fost dezvoltat pentru a contracara astfel de probleme. Crema de protectie a ranilor tine iritatiile departe de piele cu o pelicula protectoare moale, fara a provoca acumularea de umezeala in piele. In acelasi timp, componentele valoroase din plante contracareaza iritatiile pielii. Pentru pielea care este deja iritata, aceste proprietati ajuta la calmarea si regenerarea.

Recomandari de utilizare:
Balsamul de protectie Linola poate fi utilizat preventiv sau linistitor. Zonele afectate ale pielii trebuie aplicate subtire o data pe zi sau la nevoie. Pentru adulti, o suvita de crema lunga de 2 cm este de obicei suficienta. Daca este necesar, se pot folosi, desigur, mai multe.

In cazul efortului fizic (de exemplu, alergare, ciclism, calarie, canotaj), se recomanda aplicarea inainte de antrenament.
La bebelusi , balsamul trebuie aplicat „in fata si in spate” dupa fiecare schimbare a scutecului.
In cazul incontinentei si slabiciunii vezicii urinare, zonele de piele afectate trebuie aplicate subtire pe o suprafata mare dupa curatare sau spalare. Se recomanda utilizarea repetata. Acelasi lucru este valabil si pentru iritatia pielii ca urmare a menstruatiei.
Desigur, Balsamul de protectie Linola poate fi folosit si in timpul sarcinii si alaptarii.

Ingrediente:
trigliceride caprilice/caprice, cocogliceride, acva, miristat de octildodecil, erucat de oleil, cera de seminte de salcam/jojoba/seminte de floarea-soarelui/poligliceril-3 esteri, stearat de gliceril, ulei de ricin hidrogenat, gliceril butenil beholenat, gliceril butenil beholenat, Glicol, pentilen glicol, octenidina HCI, acid hidroxifenil propamidobenzoic, extract de radacina de Zingiber Officinale, bisabolol, palmitat de ascorbil

Dupa deschidere si pastrat la temperatura camerei, Linola Schutz-Balsam poate fi pastrat pana la data de expirare imprimata pe el.