Balsam emolient, La Roche Posay, Lipikar Baume Light AP+M, Tripla actiune impotriva mancarimii, 200 ml

74,45 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Lotiune LIPIKAR BAUME LIGHT AP+M
Cremă de corp ușoară cu efect anti-mâncărime și anti-recurenta pentru neurodermatită și piele uscată

Ingrijire usoara pentru pielea uscata predispusa la neurodermatita LIPIKAR Baume Light AP+M de la La Roche Posay este o lotiune de corp pentru pielea uscata predispusa la neurodermatita la bebelusi, copii si adulti. Loțiune liniștitoare – LIPIKAR Baume AP+M într-o textură mai ușoară Îngrijirea luminoasă cu triplă acțiune folosește formula ultra-concentrată cu apă termală pentru a reechilibra microbiomul pielii.

Totodata, lotiunea cu efect anti-recadere are un efect calmant asupra pielii, reduce mancarimile si regenereaza bariera cutanata. LIPIKAR Baume Light AP+M se absoarbe în piele în mai puțin de un minut și lasă pielea cu o senzație liniștitoare.

Aplicare
Aplicați loțiunea de corp La Roche Posay LIPIKAR Baume Light AP + M pe corp o dată pe zi, după curățare, pentru pielea uscată, mâncărime și piele predispusă la neurodermatită. Apoi masați ușor pielea - potrivită și pentru față. Crema hidratantă ușoară se absoarbe în piele în mai puțin de un minut și reduce semnele de mâncărime, uscăciune și strângerea pielii.

Îngrijirea suplimentară pentru pielea uscată care este predispusă la neurodermatită sau alergii este crema hidratantă de duș LIPIKAR Syndet AP+, uleiul de duș și baie LIPIKAR AP+, LIPIKAR Stick AP+ pentru în mișcare și îngrijirea pielii LIPIKAR Eczema Med.

Doar pentru uz extern. Nu aplicați pe pielea deschisă, ruptă. Evita contactul cu ochii.

Detalii