Benzaknen Gel anti-acnee, 10% peroxid benzoil, 2 x 60g

133,99 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in stoc

Descriere

  • tratarea acneei
  • cu substanța medicinală peroxid de benzoil
  • efect antibacterian
  • testat dermatologic
  • fara efect de obisnuire
  • non comedogen

Benzaknen 10% Gel poate ajuta la acneea severă: substanța medicinală peroxidul de benzoil (BPO) elimină 94% din toate bacteriile responsabile de acnee. După doar 1-2 săptămâni, numărul de cosuri ar trebui să fie redus și mâncărimea, durerea și semnele de inflamație ar trebui să dispară. Tenul se îmbunătățește considerabil. Dacă este bine tolerat, Benzaknen 10% Gel poate fi folosit și împotriva acneei pentru o perioadă mai lungă de timp - fără nicio obișnuire sau efecte de diminuare.

 

Ingredientul activ BPO conținut în gelul Benzaknen 10% perturbă metabolismul bacteriilor responsabile de acnee și curăță porii în profunzime, astfel încât sebumul poate fi mai bine îndepărtat. BPO este unul dintre cei mai eficienți agenți anti-acnee și, dacă este utilizat în mod regulat, poate îmbunătăți tenul în decurs de 1-2 săptămâni.

Datorită proprietăților sale lipofile, peroxidul de benzoil pătrunde în porii înfundați și își desfășoară efectul acolo. Porii înfundați sunt deschiși și excesul de sebum se poate scurge. În acest fel, se îndepărtează terenul propice pentru bacteriile acneice, se îmbunătățește tenul și se reduce riscul de inflamație și iritație a pielii.

 

În cazul acneei deosebit de severe, trebuie consultat întotdeauna un dermatolog.

 

Dozaj și instrucțiuni de utilizare:

Benzaknen® 10% se aplică de 1 până la 2 ori pe zi pe zonele afectate ale pielii. Pentru pacienții cu piele sensibilă, se recomandă utilizarea o dată pe zi înainte de culcare.

 

Cel mai bine este să vă curățați pielea cu un gel de curățare medical înainte de utilizare. Apoi uscați bine pielea și aplicați un strat subțire de Benzaknen 10% Gel pe zonele afectate ale pielii.

 

Preparatele sunt destinate exclusiv utilizării pe piele!

Durata medie de utilizare a tuturor preparatelor Benzaknen® este de 4-12 săptămâni.

 

Compozitie: (1 g gel contine:)

Substanță activă: peroxid de benzoil 100 mg

Excipienți: propilenglicol, carbomer 940, edetat de sodiu, docusat de sodiu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, propilenglicol, poloxamer 182, glicerol, copolimer acrilat, hidroxid de sodiu, apă purificată.

 

Sugestii:

Există posibilitatea ca pielea să devină inițial iritată după tratamentul cu peroxid de benzoil. Aceste reacții adverse dispar de obicei după câteva zile. Peelingul pielii, pe de altă parte, este de dorit și promovează vindecarea. Pentru a evita uscarea pielii după o utilizare prelungită, vă recomandăm să însoțiți o cremă hidratantă care calmează pielea. Conține propilenglicol. Vă rugăm să rețineți prospectul! Siguranța și eficacitatea Benzaknen® nu au fost studiate la copii înainte de pubertate (sub 12 ani), deoarece acneea vulgară apare rar la această grupă de vârstă.

 

Text obligatoriu:

Benzaknen® 10% Gel. Ingredient activ: peroxid de benzoil. Aplicație: Benzaknen® 10%: Toate formele de acnee severă și boli de acnee în care utilizarea unui preparat cu concentrație scăzută de peroxid de benzoil nu duce la o terapie de succes. Benzaknen® 10% este utilizat la adolescenți (de la vârsta de 12 ani) și la adulți. Avertismente: Conține propilenglicol. Vă rugăm să rețineți prospectul! Pentru riscuri și efecte secundare, citiți prospectul și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Galderma Laboratorium GmbH, 40211 Dusseldorf