Benzaknen Gel, Galderma, Anti-Acnee, 10% peroxid benzoil, 60g

72,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in stoc

Descriere

Gelul Benzaknen 10% este un tratament, care este utilizat impotriva acneei. Gelul contine 10% din ingredientul activ, peroxid de benzoil si este utilizat pentru acnee severe sau in care utilizarea preparatelor de benzoil cu concentratie scazuta.

 

  • De obicei, tratamentul se incepe cu un preparat concentrat mai scazut si numai daca acest lucru nu a condus la rezultatul dorit se foloseste preparatul concentrat mai mare.
  • Gelul este utilizat la adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani.
  • La pacientii cu piele normala, gelul se aplica pe zonele afectate ale pielii de 1-2 ori pe zi. La pacientii cu piele sensibila, gelul se aplica doar o data pe zi.
  • Va rugam sa cititi prospectul inainte de utilizare.

 

Aplicati medicamentul pe zona / zonele afectate ale pielii. Inainte de a face acest lucru, curatati zona / zonele afectate. Spalati-va bine mainile dupa utilizare. Evitati contactul accidental cu membranele mucoase sau cu zonele colturilor gurii, nasului si ochilor.

Durata de utilizare depinde de tipul de simptome si / sau evolutia bolii. Durata medie de utilizare este de 4-12 saptamani.

In caz de ingestie accidentala, contactati imediat un medic. Este posibil sa aveti dureri de stomac, greata si varsaturi.

Adolescenti de la 12 ani si adulti o cantitate suficienta De 1-2 ori pe zi raspandit pe parcursul zilei

 

Domenii de aplicare: acnee

 

Mod de utilizare:

Cum functioneaza ingredientul medicamentului?

Ingredientul activ are proprietati antimicrobiene si regleaza productia excesiva de sebum si cornificarea pielii. Acest lucru reduce inflamatia pielii, in special cu acnee.

 

Ingrediente: Bazate pe 1 g gel

100 mg peroxid de benzoil, Carbomer 940, Edetat disodic-2-apa, Docusat de sodiu, Dioxid de siliciu, foarte dispersat 40 mg propilen glicol, Poloxamer 182, Glicerol, Copolimer acrilat, Hidroxid de sodiu pentru ajustarea pH-ului, Apa purificata

Detalii