Crema, Dr. Willmar Schwabe, Hametum, cu Extract de Hamamelis, Efect Hidratant Intensiv al Pielii, 20g

35,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 20

Descriere

  • ca îngrijire zilnică pentru pielea matură stresată
  • pentru îngrijirea blândă a corpului
  • Îngrijirea pielii stresate după bărbierit (de exemplu, a feței sau a picioarelor)
  • susține regenerarea după arsurile solare
  • ca o cremă de mâini hidratantă
  • cu hamamelis
  • bine tolerat

Spălarea frecventă a mâinilor și utilizarea dezinfectanților ne stresează pielea și ne provoacă uscarea mâinilor. Tocmai atunci mâinile tale au nevoie de îngrijire zilnică care să-ți protejeze pielea și să se asigure că aceasta nu devine și mai susceptibilă la inflamație. Îngrijirea medicală a pielii Hametum® ajută pielea sensibilă în două moduri: baza de cremă hidratantă, de îngrijire intensivă și distilat de hamamelis calmează pielea și susțin astfel regenerarea stratului superior al pielii. Efectul pozitiv: crește conținutul de apă din celulele stratului superior al pielii, scad roșeața și mâncărimea. Pielea se simte din nou mai suplă și mai netedă. În plus, îngrijirea medicală a pielii Hametum® este deosebit de potrivită pentru utilizarea zilnică pe față și corp. Este foarte potrivită pentru îngrijirea pielii iritate, pentru arsuri solare sau ca cremă hidratantă pentru mâini. Dacă mâinile tale sunt foarte uscate cu mici lacrimi care tind să se inflameze, pielea ta are nevoie de și mai mult ajutor. Unguentul pentru răni și vindecare Hametum® oferă acest lucru. Vă recomandăm să lăsați unguentul peste noapte.

 

Dozaj și instrucțiuni de utilizare:

Îngrijirea medicală a pielii Hametum® este o cremă ușoară și care se absoarbe rapid. Este potrivită în special pentru îngrijirea exigentă a pielii de pe față și corp. Crema este foarte bine tolerata si poate fi aplicata de mai multe ori pe zi daca este necesar. Este potrivit pentru adulți și copii de la vârsta de trei ani, fără nicio restricție de timp.

 

Compoziţie:

Aqua, distilat de Hamamelis virginiana, alcool cetilic, stearat de gliceril PEG-5, acid stearic, paraffinum liquidum, miristat de izopropil, glicerină, fosfatidilcolină, palmitat de ascorbil, gliceride din ulei de semințe de floarea soarelui, gliceride caprilice/caprice, acid de soia, tincil de carthamus, acid de soia , hidroxid de sodiu, acid sorbic, acid citric, oleat de gliceril, stearat de gliceril, tocoferol, lecitină, EDTA disodic.

 

Text obligatoriu:

Hametum® unguent pentru răni și vindecare. Ingredient activ: distilat de hamamelis. Domenii de aplicare: Leziuni ușoare ale pielii, inflamație la scară mică a pielii și a mucoaselor. În cazul rănilor de suprafață mare sau infectate, este necesară consultarea unui medic. Pentru riscuri și efecte secundare, citiți prospectul și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.