Crema Loceryl impotriva micozei piciorului, 20gr

68,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

  • Acționează impotriva tuturor agenților patogeni fungici relevanți
  • ameliorează mancărimea, roșeața și arsurile pielii
  • doar 1x pe zi
  • Se absoarbe rapid și nu este gras
  • bine tolerat

  Ciuperca piciorului este o boală de piele larg răspandită, care este adesea insoțită de mancărime și arsuri neplăcute. Crema Loceryl este un medicament impotriva ciupercii piciorului cu ingredientul activ amorolfină. Ingredientul activ pătrunde in pielea afectată a piciorului și iși desfășoară efectul antifungic acolo. Crema este bine tolerata, se absoarbe rapid si nu este grasa. Crema Loceryl impotriva ciupercii piciorului este usor de utilizat - pur și simplu se aplică o dată pe zi.


  Dozaj și instrucțiuni de utilizare:

  Aplicați crema Loceryl pe zonele afectate o dată pe zi. Ciuperca trebuie tratată cu cremă timp de cel puțin 2 săptămani, dar nu mai mult de 6 săptămani fără pauză.

  Tratamentul trebuie să fie continuu pană la vindecarea clinică și pentru cateva zile după.


  Compozitie: (1 g crema contine:)

  2500μg/g amorolfină (sub formă de clorhidrat)

  Excipienți: Alcool stearilic (Ph.Eur.), Vaselină albă, Parafină lichidă, Macrogol Stearat 2000, Carbomer 934 P, Fenoxietanol (Ph.Eur.), Hidroxid de sodiu, Edetat de sodiu (Ph.Eur.), Apă purificată


  Sugestii:

  Iată cateva lucruri de zi cu zi pe care le puteți face pentru a sprijini tratamentul: Nu impărțiți prosoape sau carpe de spălat cu alte persoane. Spălați acestea și șosetele cat mai des posibil și la cel puțin 60 de grade. Evitați să mergeți desculț in piscine sau saune și asigurați-vă o bună circulație a sangelui in picioare, de exemplu prin exerciții pentru picioare. Spălați-vă picioarele zilnic și asigurați-vă că le uscați bine după aceea, mai ales intre degetele de la picioare. Deoarece ciupercile pot pătrunde foarte bine in piele prin zonele de piele crăpate, ar trebui să aplicați intotdeauna loțiune și să vă ingrijiți picioarele. Durata tratamentului este de obicei de 2 pană la 6 săptămani.


  Cremă Loceryl®. Ingredient activ: amorolfină. Domenii de aplicare: Micoze cutanate cauzate de dermatofite (de exemplu, tinea pedis [micoza piciorului, picior de atlet], tinea inguinalis, tinea corporis) sau candidoză cutanată. Avertisment: Conține alcool stearilic - vezi prospectul. Pentru riscuri și efecte secundare, citiți prospectul și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Galderma Laboratorium GmbH, 40211 Dusseldorf