Crema Tannolact fara cortizon cu Tamol 1%, reduce inflamatia si vindeca ranile, 50g

75,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

  • antiinflamator, antipruriginos și analgezic
  • pentru eczeme, pete dureroase și abraziuni
  • susține vindecarea rănilor cu ingredientul activ Tamol
  • fara cortizon

Tannolact Cream este o cremă antiinflamatoare și anti-mâncărime cu ingredientul medicinal Tamol. Tannolact Crema este utilizată pentru tratamentul însoțitor al bolilor inflamatorii ale pielii care sunt asociate cu mâncărime și/sau plâns. De asemenea, potrivit pentru tratarea și îngrijirea rănilor și abraziunilor. Promovează vindecarea și ajută pielea să-și recapete echilibrul natural - fără cortizon!

 

Domeniul de aplicare pentru Tannolact este mare. Tannolact este eficient atât pentru fundul durerilor de bebeluși, cât și pentru dermatita scutecului, precum și pentru rănile inflamate, care se vindecă prost după o intervenție chirurgicală în zona intimă și anală (de exemplu, după leziuni în timpul nașterii). Chiar și cu eczeme și abraziuni, procesul de vindecare este stimulat și pielea se reface vizibil. Roșeața datorată proceselor inflamatorii sau frecării (de exemplu, în zona scutecului sau în pliurile pielii) este redusă semnificativ. Pielea se poate recupera și vindeca.

 

Dozaj și instrucțiuni de utilizare:

Dacă nu se recomandă altfel, crema Tannolact se aplică subțire pe zonele afectate ale pielii de trei ori pe zi până când simptomele dispar. În cazul dermatitei scutecului, aplicați cu atenție crema Tannolact pe zonele afectate de fiecare dată când schimbați scutecul.

 

Compozitie: (contine 1 g Tannolact® Crema)

10 mg policondensat de fenol-metanal-uree, sulfonat, sare de sodiu (agent de bronzare sintetic).

Excipienți: acid sorbic (Ph.Eur.), hidroxianisol butilat (Ph.Eur.), propilenglicol, parafină lichidă subțire, alcool cetostearilic (Ph.Eur.), polisorbat 60, stearat de sorbitan, dimeticon 350, apă purificată.

 

Text obligatoriu:

Cremă Tannolact® 1%. Ingredient activ: policondensat de fenol-metanal-uree, sulfonat, sare de sodiu (agent de bronzare sintetic). Observaţii: În cazul materialelor inflamabile Boală de piele asociată cu roșeață, plâns și mâncărime. sunteți. Avertismente: Conține acid sorbic, hidroxianisol butilat, alcool cetostearilic și propilenglicol. Pliant cu notițe. Pentru riscuri și efecte secundare, citiți prospectul și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Galderma Laboratorium GmbH, 40474 Dusseldorf. Stare: 10/2015