Doppelherz Stress pentru intarirea sistemului nervos, 30 tablete

47,60 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

În zilele noastre, din ce în ce mai multe presiuni sunt puse asupra corpului nostru în timpul studiilor sau în viața profesională și privată. Ar trebui să fim activi mental și agili, avem nevoie de nervi puternici și de un creier puternic.

Metabolismul creierului și al nervilor depinde de un aport adecvat de nutrienți. Deoarece corpul nostru nu poate produce aceste substanțe nutritive în sine și nu le poate stoca mult timp, trebuie să le furnizăm alimente în cantități suficiente și în mod regulat.

• Vitaminele B1, B2, B6, B12, niacina și biotina contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la metabolismul energetic normal.
• Acidul pantotenic (vitamina B 5) contribuie la performanța mentală normală.
• Vitamina B6, vitamina B 12 și acidul folic contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, care poate fi provocat în special în situații stresante

Arborele de ginkgo a fost apreciat în Asia din cele mai vechi timpuri. Frunzele sale late, în formă de evantai, sunt o specialitate în lumea plantelor.
Originea melisei (Melissa officinalis) este estul Mediteranei. Astăzi, însă, este răspândită în toată Europa. Este cunoscut și ca balsam de lămâie datorită mirosului său caracteristic proaspăt și de lămâie