Gel bucal Daktar cu efect antimicotic, 40gr

45,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 3

Descriere

  • pentru infecții cu drojdie în gură (afte bucale)
  • cu 2% miconazol
  • Potrivit și pentru sugari de la patru luni

Gelul de gură DAKTAR® 2% combate bolile fungice din gură: medicamentul previne multiplicarea agenților patogeni și ameliorează simptomele.

Ciuperca pielii se simte deosebit de confortabilă în locuri calde și umede. Rezultatul este mâncărime, piele iritată și solzoasă. Cu toate acestea, bolile fungice pot apărea și acolo unde nu le bănuiți neapărat - și anume ca drojdie în mucoasa bucală.

DAKTAR® este utilizat pentru bolile fungice ale mucoasei bucale: ingredientul activ miconazol inhibă creșterea agentului patogen. Rezistențele nu sunt cunoscute. În cazul unei infecții cu drojdie a mucoasei bucale, așa-numitul afte bucal, DAKTAR® 2% gel oral oferă un ajutor complet și tolerabil. Este deja potrivit pentru sugari de la patru luni.

 

Dozaj și instrucțiuni de utilizare:

Dacă aplicați Daktar 2% gel oral de 4 ori pe parcursul zilei, după mese. Aplicați gelul de gură pe mucoasa bucală cu un deget curat și distribuiți uniform.

 

Compoziţie:

Substanța activă este miconazolul. 1 g gel conține miconazol 20 mg. Celelalte componente sunt: glicerol 85%, apă purificată, amidon pregelatinizat (cartofi), etanol 96%, polisorbat 20, zaharină sodică, aromă de cacao, aromă de portocale.

 

Pentru riscuri și reacții adverse, citiți prospectul și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Detalii