https://www.emag.ro/supliment-alimentar-doppelherz-system-omega-3-family-sirop-250-ml-4009932006773/pd/DD3D43MBM/

53,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Acizii grasi Omega-3 au o insemnatate vitala pentru oameni, indiferent de varsta. Reprezentantii semnificativi ai acizilor grasi Omega-3 sunt acidul eicosapentanoic (EPA) si acidul docosahexanoic (DHA), pe care organismul nu ii poate produce singur. Ei constituie o componenta esentiala a unei alimentatii sanatoase. Cu toate acestea, aportul de asemenea acizi grasi polinesaturati cu lant lung nu este intotdeauna cel optim pentru fiecare. Acest lucru este valabil si pentru copii si adolescenti. O sursa buna o constituie pestii de apa rece, ca de exemplu macroul, heringul sau sardelele. Dar nu oricarui copil sau adult ii place sa manance peste de mai multe ori pe saptamana.

De aceea, pentru un aport zilnic optim de acizi grasi Omega-3, minerale si vitamine necesare copilului tau, ai la dispozitie Doppelherz System Omega-3 Family Sirop.

Ingrediente:

Apa (solvent), zahar (indulcitor), ulei de peste pudra 11 %, pudra de portocala, acid lactic (acidifiant), arome de lamåie si de piersici, guma xantan (agent de ingrosare), lactat de calciu (corector de aciditate), ascorbat de sodiu (Vitamina C), cianocobalamina (Vitamina B12), sorbat de potasiu (conservant), DL-alfa tocoferol acetat (Vitamina E), niacina, D-pantotenat de calciu, palmitat de retinol (Vitamina A), benzoat de sodiu (conservant), riboflavina (Vitamina B2), clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6), clorhidrat de tiamina (Vitamina B1), beta caroten (colorant), biotina, colecalciferol (Vitamina D).

Mod de administrare:
Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-7 ani, se recomanda administrarea a 15 ml (1/2 masura dozatoare) zilnic, in timpul mesei principale.
Pentru copiii cu varsta peste 7 ani, precum si pentru adolescenti si adulti, se recomanda administrarea a 30 ml (1 masura dozatoare) zilnic, in timpul mesei principale.
Varsta de la care se poate administra produsul si dozele se pot modifica, conform recomandarii medicului.

Fara gluten!

Fara lactoza!