Lac unghii Loceryl, tratament impotriva ciupercii unghiei, flacon pentru 10 Luni, 2.5ml

150,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in stoc

Descriere

 • Lacul de unghii Loceryl® este un medicament impotriva ciupercii unghiilor cu ingredientul activ amorolfină. Oferă celor afectați o terapie eficientă, simplă și estetică cosmetic pentru tratarea ciupercii unghiilor. Datorită efectului său eficient pe termen lung, oja Loceryl® trebuie aplicată doar o dată pe săptămană. Pătrunde adanc in unghie la doar cateva ore după prima aplicare pentru a lupta impotriva celulelor fungice infecțioase. Spre deosebire de produsele solubile in apă care sunt utilizate zilnic, Loceryl® trebuie aplicat doar o dată pe săptămană. 

  Amorolfina oprește creșterea ciupercilor și le ucide. Ingredientul activ este un agent antifungic cu spectru larg și acoperă toți agenții patogeni relevanți ai ciupercii unghiilor.

  Piliți bine suprafața unghiei inainte de primul tratament.

  Apoi curățați bine suprafața cu tamponul cu alcool – alternativ cu un tampon de bumbac inmuiat in soluție de indepărtare a ojei.

  Apoi utilizați aplicatorul direct pentru a aplica oja Loceryl pe toată suprafața unghiei afectate și lăsați să se usuce timp de 10 minute. 

  Compozitie: (1 ml contine:)

  55,74 mg clorhidrat de amorolfină (echivalent cu 50 mg amorolfină).

  Excipienți: etanol; acetat etilic; Poli(acrilat de etil, metacrilat de metil, clorură de metacrilat de trimetilamonioetil 1:2:0,2; acetat de butii; triacetină