OstroVit Vitamin K2 200 mg Natto MK-7 90 Tablete

37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

OstroVit Vitamin K2 200 mg Natto MK-7 90 Tablete

OstroVit Vitamin K2 200 Natto MK-7 este un supliment alimentar din tablete care contin vitamina K, care contribuie la coagularea normala a sangelui si ajuta la mentinerea oaselor sanatoase. OstroVit inseamna 100% calitate si 100% satisfactie cu produsele la cele mai mici preturi.

Beneficiile Vitamine K:

- Formula pura de vitamina K

- Obtinut din alimentul japonez Natto

- Ponderea Cis de 0%

- 200 μg vitamina K2 pe tableta

- Fara gluten, lactoza, precum si toxine si pesticide

- 100% fara OMG

- Contribuie la mentinerea oaselor normale si a coagularii normale a sangelui

Vitamina K2 - 200 μg. Este potrivita in special pentru persoanele care sufera de alergii, obtinuta din soia.

Ca si vitamina A, D si E, vitamina K este una dintre vitaminele solubile in grasimi. Pentru a creste aportul de vitamine prin dieta, prin urmare, este recomandat consumul simultan de grasimi si uleiuri sanatoase.

Procesul de fabricatie nu foloseste substante chimice sau solutii. Aceasta productie unica este brevetata in Europa, SUA si Japonia. Tehnologiile avansate utilizate in procesul de purificare asigura absenta completa a solventilor, care include extractia printr-un proces proprietar "supercritic CO2". Configuratia structurala a substantei a fost caracterizata prin tehnici analitice avansate, cum ar fi spectroscopie de masa, spectroscopie magnetica nucleara si cromatografie lichida de inalta presiune.

Vitamina K2 este importanta in primul rand pentru mentinerea oaselor normale si a coagularii normale a sangelui. Cu toate acestea, nu orice sursa de vitamina K2 este utilizata la fel.

Pentru a creste biodisponibilitatea si, prin urmare, utilizarea sursei noastre de vitamina K2, echipa de cercetare Vitabay foloseste sursa naturala de K2 din alimentul japonez Natto. Astfel, Vitabay a reusit sa obtina o utilizare ridicata a acestei vitamine importante. Deoarece nu contine urme de soia, este deosebit de potrivit pentru bolnavii de alergie.

90 de tablete intr-un pachet!

1 portie = 1 tableta

Supliment de 3 luni cu supliment de cea mai inalta calitate

200 µg vitamina K2 in fiecare tableta

Vitamina K2 sub forma de menaquinona- 7


OstroVit Vitamina K2 200 Natto MK-7

Vitamina K este necesara pentru buna functionare a organismului, contribuie la coagularea normala a sangelui si, de asemenea, ajuta la mentinerea densitatii minerale osoase normale. Este responsabil pentru transportul adecvat al calciului din sange in tesutul osos, ceea ce va permite sa mentineti oase sanatoase si puternice. Vitamina K2 MK-7 este o forma de vitamina K2 absorbita in cel mai inalt grad de corpul nostru. Se obtine dintr-un produs traditional japonez de soia fermentat ca urmare a fermentarii Bacillus subtilis natto.

Beneficii OstroVit Vitamina K2 200 Natto MK-7

Vitamina K ajuta la mentinerea oaselor sanatoase

Vitamina K contribuie la coagularea normala a sangelui

Vitamina K poate proteja impotriva emboliei, hipertensiunii si atacului de cord

Vitamina K2 sustine transportul calciului catre oase

Prospect Vitamin K2 200 Natto MK-7

Mod de administrare: Consumati 1 portie (1 comprimat) zilnic. Produsul este destinat adultilor.

Active ingredients

Per portie

% DZR*

Vitamin K

200 µg

267


Nu depasiti diurna recomandata. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca substitut (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu mancati daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu trebuie utilizat de copii, femei gravide, mame care alapteaza si persoane care iau anticoagulante care contin antagonisti ai vitaminei K (de exemplu, warfarina si acenocumarol). A nu se lasa la indemana copiilor mici.

Detalii

Categorii