Picaturi ochi, Weleda VISIODORON Euphrasia impotriva ochilor iritati si alergiilor, 10 monodoze, 0.4ml

57,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Ajutor rapid pentru problemele oculare cu picături oftalmice Visiodoron Euphrasia

Iritarea conjunctivei este una dintre cele mai frecvente probleme oculare. Extractul de iarba de silur (Euphrasia officinalis) conținut în picăturile pentru ochi are un efect calmant asupra ochilor lăcrimați și înroșiți, calmează senzațiile neplăcute de arsură și mâncărime și permite conjunctivitele ușoare, neinfecțioase, să se atenueze rapid.

După consultarea medicului, acestea sunt potrivite și pentru utilizare pe termen lung, de exemplu în timpul sezonului alergiilor.

Picăturile oftalmice Visiodoron Euphrasia de la Weleda nu conțin conservanți și sunt potrivite și pentru purtătorii de lentile de contact.

✓ Calmează conjunctiva iritată
✓ Ameliorează simptomele conjunctivitei, cum ar fi durerea și arsura
✓ Ajută cu ochii inflamați, roșii și lăcrimați


Beneficiile dozelor unice:

La îndemână pentru mers
Pentru familii când mai multe persoane folosesc produsul
Pentru nevoi sporadice și timpi scurti de terapie


Dozarea și modul de administrare a picăturilor oftalmice Visiodoron Euphrasia
Dacă nu se indică altfel, 1 picătură în sacul conjunctival de 3 ori pe zi.

Cum se dezvoltă conjunctivita neinfecțioasă?
Spre deosebire de conjunctivita purulentă, infecțioasă, care este de obicei cauzată de bacterii, alergii și alți stimuli externi sunt printre cele mai frecvente cauze ale conjunctivitei neinfecțioase (de exemplu, expunerea la soare, fum, praf, polen sau clor în piscinele interioare) .

Conjunctivita nonpurulentă poate apărea și în legătură cu o răceală sau o infecție asemănătoare gripei. Conjunctiva se poate inflama, de asemenea, ca urmare a suprasolicitarii prelungite. De exemplu, atunci când ochiul este suprasolicitat de lucrul lung pe ecran. Conjunctivita neinfecțioasă nu este contagioasă.

Frumoasă floare de luncă cu efect mare: Euphrasia officinalis
Timp de secole, extractele din frumoasa floare de luncă Euphrasia officinalis (iarba de silur) au fost folosite pentru a trata problemele oculare. Extractele de plante medicinale ameliorează durerea, arsurile, roșeața și calmează conjunctiva iritată.


Sfat Weleda: Introduceți mai ușor picăturile pentru ochi
Uneori este dificil să introduci picături de ochi în ochii iritați, în special la sugari sau copii mici. Cu toate acestea, dacă puneți o picătură în colțul ochiului închis, picătura curge de la sine.

Detalii

Categorii
Brand