Spray nazal Sterimar Isotonic ,100ml

52,05 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Pentru igiena nazala cotidiana a bebelusilor, copiilor si adultilor.
Umidificarea mucoasei nazale cand atmosfera este uscata.
Inainte de administrarea la nivelul nasului a altor preparate medicamentoase.
Procedeul sau unic, microdifuziunea, permite o spalare fina a foselor nazale fara a trimite mucozitatile inapoi in caile respiratorii.
Sterimar este un produs natural care restaureaza umiditatea naturala a nasului, elibereaza nasul de secretiile sale si, totodata, usureaza eliminarea secretiilor nazale.
O igiena nazala cotidiana bazata pe o simpla spalare cu Sterimar permite nasului sa-si indeplineasca in mod corect toate functiile sale. In plus fata de serul fiziologic, Sterimar include si proprietatile oligoelementelor marine (Ag, Cu, Mn, Zn etc).
Dupa verificarea puritatii sale, apa de mare este sterilizata si diluata pentru a ajunge izotonica.


Mod de folosire:
Sterimar poate fi utilizat in toate pozitiile in deplina siguranta. Noul sau pulverizator anatomic se potriveste atat pentru bebelusi cat si pentru adulti. In pozitie verticala, scoateti capacul de protectie. Introduceti in mod delicat pulverizatorul in nara. Apasati cu putere pe pulverizator. Lasati sa curga excesul de solutie pentru a putea patrunde pe mucoasa, apoi suflati nasul.
De la 2 pana la 6 pulverizari pe zi, in fiecare nara. STERIMAR poate fi utilizat in igiena nazala pe o lunga durata de timp.