Supliment alimentar cu colagen marin, OstroVit, Marine Collagen 1020, 90 Capsule

46,10 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

  • Colagenul imbunatateste sinteza fibrelor de colagen
  • Colagenul intareste oasele si articulatiile
  • Colagenul mentine fermitatea, elasticitatea si tensiunea pielii
  • Colagenul inhiba formarea ridurilor si a celulitei
  • Suplimentarea poate ajuta la cresterea elasticitatii pielii


OstroVit Marine Collagen 1020 mg este un supliment alimentar in capsule care contin peptide de colagen de peste. Produsul a fost creat pentru toate persoanele carora le pasa de aspectul frumos si sanatos al pielii, precum si persoanele care practica sport, dupa leziuni sportive sau efort fizic intens, in timpul convalescentei dupa fracturi si pentru a regenera articulatiile deteriorate.

Colagenul - este una dintre cele mai importante proteine gasite in corpul uman. Este prezent in aproape toate tesuturile umane. Este elementul de baza al pielii, tendoanelor, oaselor, articulatiilor, corneei ochiului. Responsabil pentru producerea de lichid sinovial, elasticitatea si duritatea cartilajului, hidratarea pielii si reinnoirea adecvata a epidermei. Afecteaza coeziunea, rezistenta si elasticitatea tesutului conjunctiv. De asemenea, are capacitatea unica de a lega apa, datorita careia pielea mentine fermitatea, elasticitatea si tensiunea corespunzatoare. Dupa varsta de 26 de ani, cantitatea de fibre de colagen scade in mod natural si corpul isi pierde capacitatea de a le reconstrui. Cresterea activitatii fizice intensifica suplimentar procesul de distrugere a colagenului, motiv pentru care suplimentarea acestuia in timpul exercitiilor intense si al antrenamentului este foarte importanta.

Ingrediente: Peptide de colagen de peste (hidrolizate), coaja de capsula (gelatina, apa purificata). Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, arahide, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee.

Detalii

Categorii
Brand