Supliment alimentar DOPPELHERZ A-Z, 15 comprimate efervescente

27,45 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

  • Pentru a susține sănătatea și bunăstarea
  • 21 de vitamine importante + minerale + oligoelemente de la A-Z
  • Cu gust delicios de portocale și fructul pasiunii
  • Fara lactoza si gluten

  Un aport optim de vitamine și minerale este o condiție prealabilă importantă pentru bunăstarea și performanța organismului nostru.

  Tabletele efervescente Doppelherz aktiv A-Z multivitamine + minerale conțin vitamine, minerale și oligoelemente atent coordonateTrebuie să le ingerați in mod regulat și suficient prin alimente.

  Un supliment alimentar cu Doppelherz aktiv A-Z Multivitamin + Mineralien comprimate efervescente este recomandat celor cu o dietă dezechilibrată sau cu nevoie crescută de nutrienți, de ex. B. in timpul efortului fizic, cum ar fi sportul sau cu un stil de viață nesănătos (de exemplu, consumul de tutun/alcool).


  Dozaj și instrucțiuni de utilizare:

  Se bea un comprimat zilnic dizolvat intr-un pahar cu apa (200 ml).

  Compoziţie:

  Acidificatori acid malic și acid citric, regulatori de aciditate carbonat acid de sodiu și carbonat de sodiu, fosfat dihidrogen de potasiu, carbonat de calciu, carbonat de magneziu, umectant sorbitol, vitamina C, aromă, amidon, indulcitori ciclamat de sodiu și zaharină de sodiu, maltodextrină, niacină, vitamina E, Suc de sfeclă roșie pudră, sulfat de zinc, acid pantotenic, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina A, acid folic, iodat de potasiu, biotină, clorură de crom (III), selenat de sodiu, molibdat de sodiu, vitamina K, vitamina D, vitamina B12 .

Detalii