Supliment alimentar DOPPELHERZ AKTIV SPORT DIRECT, 20 plicuri

41,95 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

 • Doppelherz activ Sport DIRECT

  Nutrienți echilibrați pentru sportivi și oameni activi fizic
  Cu 300 mg magneziu și 200 mg calciu ca și contribuție la funcționarea normală a mușchilor, cu oligoelemente și vitamina B.

  Doppelherz Sport DIRECT conține nutrienți valoroși: rupeți plicul, turnați conținutul direct pe limbă, iar granulele fine se dizolvă în cateva secunde. Se poate înghiți oricând și oriunde, fără lichid. Prin urmare, această formă de dozare este deosebit de potrivită pentru a furniza organismului minerale, oligoelemente și vitaminele B importante, rapid după exerciții fizice.

  Persoanele active fizic au un consum mai mare de calorii decât persoanele inactive. Efortul fizic nu numai că mărește rotația nutrienților care furnizează energie (de exemplu, carbohidrații), ci și a mineralelor, oligoelementelor și vitaminelor – „bujiile metabolismului” care sunt indispensabile organismului uman.

  În funcție de tipul, durata și intensitatea efortului fizic, nutrienții absorbiți cu alimente sunt consumați mai mult și, de asemenea, eliminați mai mult prin transpirație. Acest lucru este valabil mai ales pentru mineralele de magneziu, oligoelementele fier, zinc, crom, mangan, molibden și vitaminele B solubile în apă. Prin urmare, este important să obțineți zilnic acești nutrienți esențiali din alimente.

  Ingrediente:
  Carbonat de calciu, oxid de magneziu, sorbitol de umplutură, citrat monosodic regulator de aciditate, citrat de magneziu, manitol de umplere, acid citric acidifiant, aromă, citrat de zinc, difosfat de fier, agent de îngroșare carboximetilceluloză de sodiu, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, sulfat de mangan, agent de eliberare , îndulcitor acesulfam K, îndulcitor zaharină sodică, îndulcitor ciclamat de sodiu, carbonat de cupru, clorură de crom (III), iodură de potasiu, molibdat de sodiu, selenat de sodiu, cianocobalamină.


  Recomandare de consum:
  Consumați zilnic conținutul unui plic, direct pe limba, lasa-le sa se topeasca incet si inghite.

  Nu trebuie depășită cantitatea zilnică recomandată specificată.

  Depozitare:
  A se pastra la rece (6-25 °C) si ferit de lumina. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


Detalii