Supliment alimentar Lasea, cu ulei de lavanda, pentru somn linistit si calmarea anxietatii, 56 capsule

220,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Lasea® - pacificatorul pe bază de plante

Dacă gandurile tale nu se odihnesc... Ajutor pe bază de plante impotriva neliniștii interioare și a tulburărilor de somn care rezultă

Presiunea permanentă pentru performanță, stresul și suprasolicitarea in familie sau la locul de muncă sau temerile legate de sănătate sau de propriul mod de existență pot dezechilibra echilibrul mental. Acest lucru ii afectează in special pe profesioniști, care sunt supuși unei presiuni enorme, dar afectează adesea și studenții sau tinerii in formare. Adesea există și dubla povară de a dori sau de a fi nevoit să concilieze familia și munca.

La bătranețe, singurătatea, teama de viitor și grijile sporite legate de sănătate pot declanșa neliniște interioară și teama de a nu putea face față vieții de zi cu zi.


Caruselul gandurilor continuă să se intoarcă

Neliniștea interioară și tulburările de somn care rezultă incep de obicei cu faptul că devine din ce in ce mai dificil să te eliberezi mental de presiunea care te apasă - gandurile tale se invart in mod constant in jurul muncii, propriei familii, griji chinuitoare și totuși nu există o soluție. pentru problemele aflate in curs de desfășurare. Iritabilitatea, nervozitatea și tensiunea interioară sunt adesea primele semne.

Cei afectați suferă adesea și de simptome fizice sub formă de dureri de cap cronice și dureri de spate, tensiune musculară sau tulburări gastro-intestinale. Dificultatea de a adormi sau de a dormi noaptea este, de asemenea, foarte frecventă. Acest lucru la randul său se observă a doua zi in performanța fizică și psihică - dacă nu poți dormi bine și suficient noaptea, vei fi neconcentrat a doua zi, mai puțin rezistent și limitat in performanță. Rezultatul sunt griji reinnoite și teama de a eșua in viața de zi cu zi. Acest cerc vicios de neliniște interioară, sentimente de anxietate și tulburări de somn care rezultă este greu de spart. Este cu atat mai important să acţionăm aici. Dacă nu sunt tratate, neliniștea interioară și sentimentele de anxietate pot duce la tulburări de anxietate cronice, depresie sau epuizare pe termen lung.


Lasea® calmează celulele nervoase supraexcitate

Dezvoltarea neliniștii interioare poate fi explicată printr-un proces biochimic in corpul nostru: tensiunea constantă dezechilibrează echilibrul dintre substanțele mesager stimulatoare și inhibitoare din creier. Se transmit prea multe substanțe mesager interesante. Așa-numitul filtru de stimuli al sistemului nervos nu mai funcționează și alte celule nervoase sunt supraexcitate. Corpul reacționează la suprasolicitarea senzorială cu neliniște, sentimente de anxietate și, ca urmare, tulburări de somn.

Aici intervine Lasea®: Lasea® imbunătățește funcția de filtru de stimuli a sistemului nervos și supraexcitația scade. Celulele nervoase pot funcționa din nou normal. Cei afectați nu numai că devin mai calmi, mai concentrați și mai productivi in timpul zilei, ci și dorm mai bine noaptea, ceea ce, la randul său, are efecte pozitive asupra calității vieții și asupra activităților de zi cu zi.


Lasea® - pacificatorul pe bază de plante
Uleiul special de lavandă, in doză mare, Silexan®, care este obținut din florile și tulpinile florale ale lavandei medicinale (Lavandula angustifolia), are un efect calmant asupra neliniștii interioare și a sentimentelor de anxietate. Eliberează tensiunea constantă și oprește gandurile care circulă; Relaxarea este posibilă din nou. Ca urmare, somnul se imbunătățește și revine energia pentru provocările zilnice.


Lasea® nu necesită rețetă și, spre deosebire de unele sedative chimico-sintetice și somnifere, nu duce la dependență sau obișnuire. De asemenea, nu limitează capacitatea de a conduce pentru că nu te obosește in timpul zilei. In plus, este bine tolerat și potrivit pentru utilizare prelungită. Interacțiunile nu sunt cunoscute. Un efect vizibil apare in cateva zile și continuă să se acumuleze. Cei afectați iși pot stăpani din nou viața de zi cu zi odihniți și intăriți. Este suficientă o capsulă o dată pe zi - Lasea® se administrează cel mai bine cu un pahar cu apă plată la masă sau chiar inainte de culcare.