Supliment alimentar Life Extension Super Omega-3 Plus EPA-750mg, DHA-510mg Krill si Astaxanthin 120 capsule

283,93 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Stoc limitat

Descriere

Acizii Omega-3 si DHA din formula Super Omega-3 Plus EPA/DHA with Sesame Lignans, Olive Extract, Krill & Astaxanthin va pot sprijini sistemul cardiovascular si creierul. Mai mult, uleiul de peste utilizat in acest produs a fost usor purificat printr-un proces proprietar pentru a exclude contaminarea cu poluantii de mediu.

 De ce functioneaza:

Cercetatorii cunosc de multa vreme beneficiile acizilor grasi Omega-3, care sunt abundenti in dieta mediteraneana. Acum, insa, o noua ramura a cercetarii a aratat in mod surprinzator ca acizii grasi Omega-3 din surse diferite pot avea beneficii complementare in tot corpul. Super Omega-3 Plus EPA / DHA cu Susan Lignans, Extract de masline, Krill si Astaxanthin, ofera organismului acizi grasi Omega-3 din Krill si ulei de peste, care impreuna pot oferi un sprijin sporit atat pentru sistemul dumneavoastra cardiovascular, cat si pentru creierul vostru 

Toate beneficiile intr-o singura capsula: 

Atat uleiul de peste, cat si uleiul de Krill ofera acizi grasi Omega-3 
pentru a ajuta la restabilirea echilibrului omega-6/omega-3 in organism. Mai mult, Omega-3  gasite in uleiul de Krill sunt incorporate mai rapid in fosfolipidele celulelor rosii din sange, care sunt rapid absorbite in celulele creierului.

Mai mult, acest produs contine si Astaxantina, care este un carotenoid antioxidant puternic, care s-a dovedit sa controleze activitatea radicalilor liberi si stimuleaza functia mitocondriala. Astaxantina poate ajuta la sustinerea articulatiei, ADN-ului, creierului, sistemului cardiovascular, sistemului imunitar si sanatatii mitocondriale.

Extractul standardizat de polifenol din fructe de masline este, de asemenea, inclus in aceasta formula. Extractele de polifenol din fructele de masline pot ajuta la protejarea colesterolului normal LDL de oxidarea lor

Detalii

Categorii