Supliment alimentar, OstroVit, cu calciu, quercitina si zinc, comprimate efervescente, 20 tablete

16,30 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

OstroVit Calciu & Quercetin & Zinc, 20 comprimate efervescente

OstroVit Calcium & Quercetin & Zinc este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente, care este un set de trei ingrediente active diferite. Produsul a fost creat pentru persoanele care doresc să-și suplimenteze dieta cu calciu, quercetină și zinc și cărora nu le place suplimentarea sub formă de tablete orale. Doar dizolvați tableta in apă și luați lichidul gata cu o aromă delicioasă, de portocale.

  •      Dimensiunea ambalajului: 20 comprimate efervescente
  •      Mărimea porției: 1 tabletă pe zi
  •      Aroma de portocale delicioasa si racoritoare

Proprietățile ingredientelor conținute in OstroVit Calcium & Quercetin & Zinc 20 comprimate efervescente

  •      Calciu. Un microelement esențial in alimentația noastră, care este necesar, printre altele, pentru a menține oasele și dinții sănătoși, contribuie la buna funcționare a mușchilor și a neurotransmisiei, dar mai ales participă la procesul de diviziune și specializare celulară.
  •      Quercetină. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute substanțe fitochimice, și mai precis bioflavonoide, care se găsesc in primul rand in fructe și legume, dar și in ierburi și frunze, care sunt de obicei principala sursă de extracte din suplimentele alimentare. Este un antioxidant puternic - actioneaza ca un neutralizator al radicalilor liberi.
  •      Zinc. Un alt micronutrient esențial care ajută la menținerea metabolismului adecvat al carbohidraților și macronutrienților, menținerea echilibrului acido-bazic corect și, mai ales, la menținerea stării sănătoase a pielii, părului și unghiilor.

Detalii

Categorii
Brand