Supliment alimentar, OstroVit, Magneziu si Potasiu, comprimate efervescente, 20 tablete

15,25 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

OstroVit Magneziu + Potasiu 20 comprimate efervescente

OstroVit Magnesium + Potasium este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente, care este o combinație perfectă de trei ingrediente active. Produsul a fost creat pentru persoanele care doresc să-și suplimenteze dieta cu magneziu, potasiu și vitamina B6 și cărora nu le place suplimentarea sub formă de tablete orale. Doar dizolvați tableta in apă și luați lichidul gata cu o aromă delicioasă de grapefruit.

  •      Dimensiunea pachetului: 20 comprimate efervescente
  •      Marimea portiei: 1 tableta pe zi
  •      Aromă delicioasă și răcoritoare de grapefruit

Proprietăți ale ingredientelor conținute in OstroVit Magnesium + Potasium 20 comprimate efervescente:

  •      Potasiu. Un micronutrient esențial in alimentația noastră, care este necesar, printre altele, pentru a menține oasele și dinții sănătoși, contribuie la buna funcționare a mușchilor și a transmisiei nervoase, dar cel mai important este implicat in procesul de diviziune și specializare celulară.
  •      Magneziu. Este unul dintre cei mai cunoscuți micronutrienți, ale cărui surse sunt in primul rand nuci, cacao și leguminoase. Nivelul său adecvat in alimentația noastră contribuie la reducerea senzațiilor de oboseală și oboseală, ajută la menținerea echilibrului electrolitic și susține buna funcționare a mușchilor și a sistemului nervos.
  •      Vitamina B6. O vitamina esentiala zilnica din grupa B, care, in combinatie cu magneziu si potasiu, contribuie la reducerea senzatiilor de oboseala si oboseala, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si astfel la mentinerea functiilor psihologice normale.

Detalii

Categorii
Brand