Supliment alimentar pentru adulti Boiron Osmobiotic Immuno, cu tulpini microbiotice si Vitamina D, 30 plicuri

140,48 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Descriere

Supliment alimentar sub formă de pulberi orodispersabile cu gust plăcut de caise, compus din trei tulpini de lactobacillus și bifidobacterium, care este indicat pentru a ajuta la reglarea florei intestinale și la întărirea sistemului imunitar.

De asemenea, conține vitamina D, care promovează oasele și dinții sănătoși și ajută organismul să absoarbă mai mult calciu.

Administrare:
1 plic pe zi de dizolvat direct in gura sau eventual intr-un pahar cu apa rece sau la temperatura camerei, de preferat intre mese, timp de 30 de zile. De repetat daca este necesar.


Compoziţie

Îndulcitor: Sorbitol, xilitol, maltodextrină, tulpini microîncapsulate: Bifidobacterium animalis subsp. Lactis BS01 (LMG P-21384) 2 miliarde pe bar, Lactobacillus reuteri LRE02 (DSM23878) 500 milioane pe bar, Lactobacillus plantarum LP14 (DSM 33401) 500 milioane pe bar; aromă de caise: agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; colecalciferol (vitamina D3) 1 µg (40 UI) pe bar, adică 20% din aportul de referință.


Consultanta farmaceutica

Vitamina D3 este produsă în derm (stratul profund al pielii) prin stimularea razelor UVB. De asemenea, este prezent în cantități mai mici în dieta noastră prin alimente de origine animală, cum ar fi peștele albastru.

Se știe că joacă un rol reglator în întreținerea oaselor (conținutul de calciu și fosfor care formează scheletul) și asupra sistemelor imunitar și endocrin. O deficiență severă în timpul copilăriei poate duce la leziuni grave (rahitism). Prin urmare, suplimentarea cu vitamina D este adesea administrată sub supraveghere pediatrică sugarilor, care nu ar trebui să fie expuși la soare în primul lor an de viață.

La adolescenți și adulți, expunerea controlată la soare (15 minute pe zi) poate acoperi nevoile de producție de vitamina D. În cazul unui fototip întunecat sau în prezența anumitor boli, aceste nevoi pot să nu fie suficient acoperite. Înainte de orice suplimentare, este recomandabil să consultați un profesionist din domeniul sănătății

Detalii

Categorii
Brand