Supliment alimentar pentru adulti Osmobiotic Flora, cu tulpini osmobiotice, 12 plicuri

108,20 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Boiron Osmobiotic Flora pentru Adulti este un supliment alimentar, care contine tulpini microbiotice, folosit pentru a intari flora intestinala a adultilor si a imbunatati raspunsul imunitar natural al acestora.

Boiron Osmobiotic Flora este un supliment alimentar care contine tulpini microbiotice. Formulata si patentata fara alergeni, flora osmobiotica este formata din tulpini microincapsulate individual folosind un proces tehnologic patentat care le protejeaza de aciditatea gastrica si le ofera rezistenta superioara la tulpinile nemicroincapsulate. Ele ajung astfel vii in numar mai mare in intestin. Acest supliment alimentar actioneaza pentru a intari flora intestinala a adultilor si a imbunatati raspunsul lor imunitar natural.

Administrare:
1 plic pe zi, de dizolvat intr-un pahar cu apa rece sau la temperatura camerei, de preferinta intre mese, timp de 12 zile. De reinnoit daca este necesar.

Ingrediente: maltodextrina, tulpini microincapsulate: bifidobacterium animalis subspecia lactis BS01 2 miliarde per plic, lactobacillus casei LC03 1 miliard per plic, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu.

Detalii

Categorii