Supliment alimentar, Vitamina B3, Niacina (500 mg), Life Extension Vitamin B3 Niacin - 100 capsule (100 doze)

52,60 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Fara transformarea adecvata a alimentelor in energie, celulele din intregul corp nu pot functiona corect. Asigurarea conversiei normale a carbohidratilor, grasimilor si proteinelor in energie pentru celule ar trebui sa fie o prioritate pentru un organism care functioneaza sanatos. Mentinerea nivelurilor adecvate de Vitamina B3 este cruciala pentru organism, deoarece Vitamina B3 ajuta la transformarea alimentelor in energie.

 

Este esential pentru transformarea alimentelor in energie, in special in metabolizarea grasimilor, carbohidratilor, proteinelor si alcoolului

 

  • Sprijina sanatatea intregului corp la cel mai de baza nivel
  • Sustine nivelurile sanatoase de lipide din sange
  • Niacina este esentiala pentru transformarea alimentelor in energie in organism, prin urmare, Este cruciala pentru un corp care functioneaza corect la nivelul cel mai de baza.

 

De ce functioneaza:

 

Daca va lipseste Vitamina B, este posibil sa aveti probleme cu transformarea alimentelor pe care le consumati in energie, ceea ce este vital pentru mentinerea functiilor normale in tot corpul. Este esential sa aveti un nivel adecvat de Vitamine B in sistemul dvs., deoarece multe vitamine B sunt utilizate in combinatie cu enzime pentru a ajuta la eliberarea energiei din carbohidrati, grasimi si proteine din alimentele pe care le consumati. Corpul functioneaza cel mai bine atunci cand este complet alimentat cu energie, de ce energia produsa de celule este utilizata in tot corpul.

 

Stiinta din spatele produsului:

 

Niacina este singura Vitamina B care poate fi sintetizata in ficat din aminoacidul triptofan [2-4]. In formele de coenzima, niacina este esentiala pentru reactiile de transfer de energie, in special in metabolizarea glucozei, grasimilor si alcoolului in energie celulara [5-6]. Mai mult, efectele benefice ale niacinei asupra lipidelor din sange sunt, de asemenea, bine documentate [7-19].

 

Deoarece vitaminele B sunt co-dependente in activitatile lor metabolice, o deficienta a unei vitamine B poate afecta functionarea normala a sistemelor de organe din tot corpul [1].

 

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, in timpul mesei, sau dupa recomandarea medicului.


Compozitie: per 1 capsula (o doza)

Niacina (vitamina B3) - 500 mg…..3125%

RI = admisie de referinta UE, * nu exista RI disponibil.


Ingrediente: niacina, invelis capsula (gelatina), agent anti-aglomerare (stearat vegetal).

 

Avertizari: Pot aparea inrosiri temporare, mancarime, eruptii cutanate sau tulburari gastrice. Testarea functiei hepatice este recomandata atunci cand niacina este administrata mai mult de 500 mg pe zi. Cei cu guta sau boli hepatice ar trebui sa evite administrarea de de niacina.

 

Contraindicatii si alergeni: Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu folositi produsul ca inlocuitor (substitut) pentru o dieta variata. Recomandate sunt dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. A se consulta medicul in cazul femeilor insarcinate, sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor. Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.

Detalii

Categorii