Supozitoare Vomex A pentru copii, contra raului de miscare, 40g, 10 buc

15,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 10

Descriere

  • impotriva grețurilor
  • Potrivit mai ales pentru copii
  • Ideal ca prevenire sau tratament pentru călătorii

Supozitoarele pentru copii Vomex A® 40 mg sunt deosebit de potrivite pentru vărsături suplimentare. Vomex A® are un efect rapid și de lungă durată împotriva greaței și vărsăturilor.

De la 8 kg la 36 kg greutate corporală.

Indiferent dacă greața din mers, din cauza migrenelor sau a unei infecții gastrointestinale sau hormonală - greața poate avea multe cauze.

Vomex A® funcționează cu ingredientul activ dimenhidrinat împotriva grețurilor și vărsăturilor. Efectele apar în 30 de minute și durează până la șase ore.

Dimenhidrinatul funcționează direct într-o parte a creierului numită centrul vărsăturilor. Dimenhidrinatul conținut în Vomex A® blochează receptorii de histamină din centrul vărsăturilor, astfel încât semnalele care declanșează greața și vărsăturile să nu fie transmise: histamina nu poate funcționa și greața dispare.

 

Dozaj și instrucțiuni de utilizare:

Copii mici > 8 până la 16 kg: 1 x zilnic un supozitor Vomex A® supozitoare pentru copii 40 mg (total maxim 40 mg dimenhidrinat)

Copii cu > 16 până la 24 kg: 2x pe zi un supozitor Vomex A® supozitoare pentru copii 40 mg (total maxim 80 mg dimenhidrinat)

Copii > 24 până la 36 kg: pot primi un supozitor de supozitoare pentru copii VomexA® 40 mg de 2-3 ori pe zi dacă este necesar (maximum 80 mg - 120 mg în total)

Doze mai mari sunt disponibile pentru copiii cu o greutate mai mare de 36 kg și pentru adulți.

 

Ingrediente:

1 supozitor conține: 40 mg dimenhidrinat.

 

Indicaţie:

Pentru profilaxia și terapia simptomatică a greaței și vărsăturilor de diverse origini, în special a răului de mișcare. Note privind domeniile de aplicare Dimenhidrinatul nu este potrivit pentru tratamentul exclusiv al greaței și vărsăturilor induse de citostatice.

 

Ingrediente active:

dimenhidrinat