Tratament homeopat Digestodoron adjuvant al sistemului digestiv iritabil, 100tb

110,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

  • stimulează în mod durabil procesele ritmice din tractul digestiv
  • reglează activitatea digestivă
  • bine tolerat

Afectiunile gastrointestinale sunt foarte frecvente. Deseori, însă, medicul nu poate diagnostica nicio boală în ciuda prezenței simptomelor (de exemplu, în cazul unui stomac iritabil sau al intestinului iritabil). Simptomele tipice sunt arsurile la stomac, senzația de plenitudine, flatulența, diareea și constipația, care pot apărea și alternativ.

Tabletele Digestodoron® stimulează în mod durabil procesele ritmice din tractul digestiv și restabilesc echilibrul ritmic atunci când sunt luate pe o perioadă mai lungă de timp.

 

Dozaj și instrucțiuni de utilizare:

Adulți și copii de la 6 ani: 8-12 picături de 1-3 ori pe zi, copii mici de la 1 la 5 ani: 4 picături de 1-3 ori pe zi, sugari în primul an de viață: 2-4 picături 1-3 ori pe zi. Picăturile se diluează cu apă și se iau cu aproximativ 1/4 oră înainte de masă.

 

Compozitie: (1 tableta contine:)

36 mg etanol. Digestia (1:3.1) din Dryopteris filix-mas, Folium rec. / 8 mg etanol. Digestia (1:3.1) din Polypodium vulgare, Folium rec. / 80 mg etanol. Digestio (1:3,1) din Salix alba / purpurea / viminalis, Folium rec. / 36 mg etanol. Digestia (1:3.1) din Phyllitis scolopendrium, Folium rec.

Excipienți: lactoză monohidrat, amidon de grâu, behenat de calciu.

 

Sugestii:

Păstrați medicamentul la îndemâna copiilor.

 

Text obligatoriu:

Digestodoron® comprimate

Atenție: Conține lactoză și amidon de grâu - vă rugăm să citiți prospectul.

Domenii de aplicare: Conform cunoștințelor antroposofice ale omului și naturii. Acestea includ: Tulburări ale activității de secreție și mișcare, precum și ale mediului în tractul digestiv, de asemenea pe o bază inflamatorie cronică, de exemplu arsuri la stomac, greață, flatulență, diaree, constipație, boli inflamatorii ale intestinului subțire și gros (enterita granulomatoză, colita ulceroasă).

Pentru riscuri și efecte secundare, citiți prospectul și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Weleda AG, Schwäbisch Gmuend

Detalii

Categorii
Brand