Unguent Hametum pentru amelioreaza arsurile si mancarimilor cauzate de hemoroizilor, 25g

40,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 12

Descriere

  • cu ingredient activ din plante
  • susține regenerarea pielii mature
  • favorizează vindecarea rănilor minore
  • dacă aveți vezicule pe picioare sau pe mâini
  • pentru tratamentul pielii mature crăpate și inflamate
  • bine tolerat

Pielea tânără are o capacitate foarte mare de regenerare. Pielea matură, în schimb, are o perioadă mai dificilă în ceea ce privește vindecarea rănilor. Este mai subțire și mai sensibilă decât pielea tânără. Nici măcar rănile superficiale nu se vindecă la fel de repede ca atunci când ești mai tânăr. Dar poți sprijini vindecarea rănilor la orice vârstă. Hametum® Wound and Healing Unguent cu ingredientul activ din plante din hamamelis (hamamelis) ajută pielea să fie din nou intactă mai rapid după o leziune și inflamația la scară mică a pielii să se amelioreze în curând.

 

Dozaj și instrucțiuni de utilizare:

În cazul unei răni, rana trebuie mai întâi curățată temeinic. Cel mai bine se face acest lucru sub jet de apă. Apoi tamponați cu grijă excesul de umiditate și tratați zona cu Hametum® Wound and Healing Unguent. Unguentul pentru răni și vindecare Hametum® se aplică subțire pe zonele afectate ale pielii de mai multe ori pe zi.

 

Cu toate acestea, dacă nu există o ameliorare a simptomelor sau chiar o agravare în decurs de o săptămână, vă recomandăm să consultați un medic.

 

Compozitie: (100 g de unguent contin:)

Ingredient activ: 6,25 g distilat din frunze și crenguțe proaspete de hamamelis (1:1,12 - 2,08), agent de distilare: etanol 6% (m/m).

Excipienți: alcool cetostearilic (Ph. Eur.); Acid citric Glicerol Monooleat Glicerol Monostearat L-(+)-6-O-palmitoilază-acid corbic all-rac-a-tocoferol lecitină (2,5:7,5:20:20:25:25); edetat de sodiu (Ph. Eur.); glicerol(mono/di/tri)[adipat/alcanoat(C6-C20)/izostearat]; parafină groasă; Hidrocarburi microcristaline (C40-C60); propilen glicol; vaselina albă; Apa purificata; Lanolină (conține hidroxitoluen butilat).

 

Sugestii:

Preparatele care conțin agenți de bronzare trebuie folosite numai pe suprafețe mici în timpul sarcinii (maximum 2 palme de dimensiunea unei zone). Dacă este utilizat în zona mameloanelor în timpul alăptării, pielea trebuie curățată cu atenție înainte de alăptare. La tratarea zonei genitale sau anale cu Hametum® Wound and Healing Unguent, aditivii parafina si vaselina folositi in acelasi timp cu prezervativele din latex pot reduce rezistenta la rupere si astfel pot afecta siguranta prezervativelor.

 

Text obligatoriu:

Hametum® unguent pentru răni și vindecare. Ingredient activ: distilat de hamamelis. Domenii de aplicare: Leziuni ușoare ale pielii, inflamație la scară mică a pielii și a mucoaselor. În cazul rănilor de suprafață mare sau infectate, este necesară consultarea unui medic. Pentru utilizare în hemoroizi: Sângele din scaun sau sângerarea din zona intestinală și a anusului necesită întotdeauna clarificarea medicului.