VenoFlow 30capsule Life Extension

370,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Stoc limitat

Descriere

VenoFlow, 30 capsuleza vegetariene este un supliment/vitamina pentru  sanatatea inimii, tensiune arteriala si suport vascular.

Nu ignorati riscurile potentiale pentru sanatate ale mobilitatii prelungite sau ale calatoriilor pe distante lungi. Mentinerea fluxului sanguin sanatos in brate, picioare si extremitati este deosebit de importanta pentru adultii mai in varsta cu mobilitate limitata, precum si pentru cei fortati sa suporte perioade lungi de mobilitate, cum ar fi boala, recuperarea dupa boala, calatorii pe distante lungi sau lucratorii de birou care stau pe loc perioade lungi de timp.

Fluxul de sange este in primul rand alimentat de inima ta - dar miscarea sangelui in tot corpul este, de asemenea, in mod natural ajutata de miscarea musculara. Cu toate acestea, aceasta actiune suplimentara de pompare este eficienta numai atunci cand suntem activi fizic. Noile dovezi sugereaza ca riscurile pentru sanatatea vasculara ale unui stil de viata sedentar sau ale unei immobilitati fortate sunt suficient de grave incat sa nu fie neglijate.

Nattokinaza este o enzima extrasa din soia fermentata.S-a constatat ca descompune fibrinogenul din sange, sprijinind procesul natural de coagulare a sangelui din organism.

Pycnogenol® este un extract de scoarta de pin maritim francez cu efecte bine documentate asupra sanatatii vasculare si a functiei endoteliale. Pycnogenol® contine compusi antioxidanti puternici care pot ajuta la reducerea stresului chimic pe peretii vasculari care pot afecta functia vasculara sanatoasa si fluxul sanguin. Pycnogenol® stimuleaza, de asemenea, productia de sintaza de oxid nitric endotelial (eNOS), care incurajeaza nivelurile sanatoase de oxid nitric in sange si, prin urmare, relaxarea vaselor de sange.

Detalii

Categorii