Informatii despre site

Va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului healthandbeauty.ro

Website-ul healthandbeauty.ro funcţionează conform prevederilor legale ale statului român, fiind operat de către S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L., CUI 14709658, J08/776/2002 cu sediul social in Sacele, Str. Valea larga Nr. 10, 505600, Brasov.

Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca aveti vreo nelamurire inainte de a face vreo comanda, va rugam sa ne scrieti la adresa office@healthandbeauty.ro

S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L., in calitate de administrator al site-ului healthandbeauty.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina "Termeni siconditii" in orice moment.

Precizari prealabile

Anumite produse vandute pe healthandbeauty.ro sunt destinate uzului profesional, de catre persoane calificate. Folosirea acestora de catre persoane care nu au o calificare in domeniu poate duce la accidentari sau nerealizarea efectelor dorite. S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste eventualele daune sau neplaceri ce pot aparea in cazul folosirii acestor produse de catre persoane necalificate (ex: adezivul permanent pentru gene, frezele electrice pentru manechiura, diferite aparate cosmetice, ceara pentru epilat, etc).

Preturi si taxe

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se poate adauga costul de transport, detaliat in pagina de finalizare a comenzii. Societatea noastra nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

Adaosul comercial practicat pe acest site este intre 0 si 2000%

Livrarea

Livrarea coletelor se face intr-un interval cuprins intre o zi si sapte zile lucratoare, in functie de modalitatea de livrare aleasa, din momentul in care coletul pleaca din sediul S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L.  (nu de la plasarea comenzii).

Livrarea coletelor se poate face prin intermediul Postei Romane sau cu firme de curierat. Clientul poate alege metoda de livrare dorita in momentul plasarii cererii de comanda pe site.

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, mai putin catre colaboratorii directi, unde accesul la anumite date este necesar pentru realizarea serviciilor (servicii de email marketing/newsletter, procesatori de plati, companii de curierat etc.). S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului si de a transmite cupoane, felicitari sau alte mesaje.

Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. si clientii sai. S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul site-ului healthandbeauty.ro, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit.

In concordanta cu legile aplicabile in Romania, S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor. S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica continutul site-ului fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

Drepturile persoanelor vizate

Incepand cu data de 25.05.2018,a devenit aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date-GDPR.

Drepturile conferite de acest Regulament sunt :

 • dreptul la informare;
 • dreptul de acces la date;
 • dreptul la rectificare;
 • dreptul la stergerea datelor;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor;
 • dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie;
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
 • dreptul de a va adresa justitiei sau Autoritatii de Supraveghere Nationala a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
 • dreptul de a retrage consimtamantul privind marketingul direct.

 

Confirmarea comenzilor

Contractul intre Vanzator si Cumparator se considera incheiat in momentul confirmarii comenzii plasate, de catre Vanzator. Confirmarea se poate face prin email / sms, in momentul in care cumparatorul este notificat ca, comanda plasata de el pe site are status-ul "Comanda Confirmata", fara a mai fi necesara o confirmare de primire din partea Cumparatorului, sau telefonic, la solicitarea Cumparatorului,  Odata contractul incheiat, deci confirmarea comenzii plasate, cumparatorul are obligatia de a achita contravaloarea produselor plus eventualele costuri de transport implicate, care i-au fost aduse la cunostinta anterior, in pasii de plasare online a comenzii. In momentul confirmarii comenzii de catre Vanzator, se realizeaza o acceptare completa a termenilor Comenzii.  Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda plasata pe site dar care nu are status-ul "Comanda Confirmata" ca avand valoarea unui Contract. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa office@healthandbeauty.ro

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, limba, asezarea textului, etc.). Echipa S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, nu garantem ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L.. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

Garantia produselor:

Toate produsele comercializate de catre S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Produsele electrice cumparate prin intermediul healthandbeauty.ro beneficieaza de garantia obisnuita pe o perioada determinata a fiecarui produs în parte, 24 luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice. Astfel, fiecare produs electric livrat va fi însotit de certificatul de garantie sau declaratie de conformitate cu specificatiile producatorului sau ale importatorului. 

Stergerea partiala sau totala a seriei de pe produse duce la pierderea garantiei. Costul transportului pentru produsele trimise la garantie sunt suportate de S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L..

Conditii pentru returnarea produselor

Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului:  "Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele,consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile" . Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavand aceasta posibilitate.

Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: office@healthandbeauty.ro In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 " Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor" .

S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email la adresa mai sus mentionata, completate de catre client. In formularul de retur / notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.

Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, daca este cazul. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile si cu certificatul de garantie in original. 

Potrivit Legii 249/2015, Art. 16, punctul 8, "se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014  „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.”  Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

Produsele cosmetice, de make-up, geluri UV, nu se pot returna daca prezinta sigilii desfacute sau urme de folosire. Aceste produse sigilate de producator pentru protejarea continului (exemplu: geluri uv), nu pot fi returnate decat daca au sigiliul intact, sau in baza unor motive serioase (produs neconform), cererile bazate pe eventualele pareri legate de nuantele de culoare nu vor fi luate in considerare, pozele postate pe site au caracter informativ si nu pot reda intocmai realitatea. 

De retinut! In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. (informatii aici)

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.

Pentru comenzile care contin produse trimise in mod gresit de S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L., costurile de retur si reexpediere a produselor vor fi suportate in totalitate de S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L.. Produsele se vor returna la vanzator prin Posta Romana sau curier, fara ramburs, dupa o notificare telefonica sau pe email a vanzatorului, folosind datele de contact de pe site,  urmand ca vanzatorul sa foloseasca aceeasi metoda de reexpediere a produsului. Cumparatorul trebuie sa asigure o ambalare corespunzatoare a produsului returnat, pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului.

Pentru produsele care ajung deteriorate la client, acesta are obligatia de anunta in scris vanzatorul de acest lucru in termen de 48 ore de la primirea coletului, pe adresa de email a site-ului, prezentand dovezi foto / video ale produsului in cauza: poze ale produsului, ambalajului si orice alta informatie o poate considera relevanta in acest sens. Sesizarile privind o deteriorare a produsului primit dupa termenul de 48 ore nu vor fi luate in considerare. S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. acorda o grija deosebita ambalarii produselor, insa din pacate nu putem controla modul cum sunt transportate coletele prin intermediul firmelor de curierat, de acceea va rugam sa verificati conformitatea produselor dupa ce ati intrat in posesia comenzii dvs, sau de fata cu reprezentantul firmei de curierat, daca ati optat pentru deschiderea coletului la livrare.

Informatii si comunicari

Cei care viziteaza site-ul healthandbeauty.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe forumul fiecarui produs in parte sau pe adresa de e-mail a site-ului atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Disponibilitatea produselor

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, pot exista situatii in care un produs sa mai apara ca fiind disponibil pe site, insa el sa se fi vandut pe alte canale si stocul sa nu fie actualizat.

Contactarea clientilor

Exista situatii in care este necesara contactarea persoanelor care plaseaza cereri de comanda pe site-ul healthandbeauty.ro, pentru lamurirea anumitor aspecte legate de cererile de comanda primite (ex. la solicitarea persoanei ce a plasat cererea de comanda, date livrare gresite / incomplete, produs indisponibil, etc). In acest caz, persoana care a plasat cererea de comanda este contactata telefonic de catre un reprezentant al S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L.. In cazul in care persoana nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un email, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care persoana ce a plasat cererea de comanda nu ne contacteaza in termen de 48 ore  printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic la numerele de pe site (de luni-vineri, intre 10:00-17:30), cererea de comanda este anulata.

Clientii care nu isi onoreaza obligatia de ridicare a coletelor

Clientii pot avea posibilitatea de a opta pentru ridicarea unei comenzi de la posta sau de la sediul firmei de curierat. Pentru un client care efectueaza o comanda si nu o ridica de la posta sau de la firma de curierat, este necesara plata in avans pentru urmatoarea comanda plasata. Repetarea acestui incident va duce la obligativitatea platii in avans a tuturor comenzilor plasate catre S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L., sau blocarea clientului respectiv si anularea din sistem fara o notificare prealabila a cererilor de comenzi pe care acesta le plaseaza.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. healthandbeauty.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul healthandbeauty.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului healthandbeauty.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii healthandbeauty.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul healthandbeauty.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului healthandbeauty.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Termeni si conditii pentru returnarea produselor

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului, fara invocarea unui motiv. In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate:

Cosmetice

 • cu eticheta originala;
 • cu toate accesoriile aferente;
 • fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura;
 • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi
 • sa fie sigilate

Aparate

 • cu eticheta originala;
 • cu toate accesoriile aferente;
 • cu certificatul de garantie, in original;
 • fara urme vizibile de deteriorare;
 • fara interventii neautorizate hsau care nu respecta indicatiile de utilizare ce insotesc produsele;
 • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi, socuri mecanice/ electrice.
 • Produsele de tipul periute de dinti electrice, irigatoare bucale, epilatoare, aparate de tuns sau alte aparate pentru ingrijire personala sunt exceptate de la dreptul de retur, daca prezinta urme de folosire sau sunt desigilate, conform Articol 16, litera E din O.U.G. 34/2014. De aceea va rugam sa nu desfaceti ambalajul lor daca sunteti de parere ca modelul  nu este potrivit pentru dvs, pentru aceasta categorie de produse.

S.C. VOLTNET SOFTWARE S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului retur, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email, completat de catre client. In formularul de retur se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește: email, poștă, verbal etc.

Toate produsele returnate, pentru care se returneaza suma integrala inapoi, trebuie să indeplineasca, de asemenea, conditiile mentionate mai sus. Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unui retur in cazul in cazul in care produsele returnate nu indeplinesc conditiile de retur prevazute mai sus.